Purezza blog

Lees onze blog voor succes verhalen, klantinterviews en goeie tips over eten en drinken.

5 manieren om uw hotel duurzamer te maken

Geplaatst op: 26/02/20 Geplaatst door: Mark Barber

Naarmate locaties over de hele wereld hun activiteiten verduurzamen, wordt vergroenen steeds belangrijker voor cafés, restaurants en hotels.

Lees meer

Bruiswater Stijgt In Populariteit

Geplaatst op: 31/01/20 Geplaatst door: Mark Barber

Aangezien mensen hun dorst graag met koolzuurhoudende dranken willen lessen, hebben gezondere opties een boost gekregen.

Lees meer

Bacteriën in voedsel; een grote zorg

Geplaatst op: 04/11/19 Geplaatst door: Sidrah Ahmad

Voedselinfecties en -vergiftigingen door besmet voedsel komen steeds vaker voor. Uitbaters van eten en drinken dienen zich bewust te zijn van de gevaren en risico's.

Lees meer

4 fabels over bruisend water

Geplaatst op: 04/11/19 Geplaatst door: Sidrah Ahmad

Bruisend water wordt ook wel koolzuurhoudend water genoemd. De bubbeltjes in dit water zijn kooldioxide die natuurlijk of kunstmatig in het water gevangen is waardoor het bubbels…

Lees meer

De verrassende gezondheidsvoordelen van bruisend water

Geplaatst op: 04/11/19 Geplaatst door: Sidrah Ahmad

Het is verfrissend, bruisend, en het smaakt ook nog eens lekker, maar is bruisend water ook gezond? In tegenstelling tot de meeste frisdranken die vol zitten metsuiker en calorieën,…

Lees meer

Duplicate of 5 manieren om uw hotel duurzamer te maken

Geplaatst op: 01/01/70 Geplaatst door: Mark Barber

Naarmate locaties over de hele wereld hun activiteiten verduurzamen, wordt vergroenen steeds belangrijker voor cafés, restaurants en hotels.

Lees meer

We zijn sociaal