Hotel, conferentie- en evenementencentra en vergaderlocaties

De Purezza-oplossing biedt geweldige mogelijkheden om inkomsten binnen te halen voor meerdere locaties zoals hotels en conferentiecentra

Essentieel in deze sector is de smaakbeleving van het water: geen onbelangrijk detail maar een sleutelelement in de culinaire beleving.

Purezza-waterdispenseroplossingen zijn efficiënt en bieden een catering met vlotte doorstroming en hoge capaciteit, exclusief voor de horecasector en voor alle soorten restaurants, cafés, hotels, conferentiecentra en cateringbedrijven, bars en clubs.

ZEER EFFECTIEVE STROOM VAN INKOMSTEN

De Purezza-oplossing biedt geweldige mogelijkheden om inkomsten binnen te halen voor multi-outlet locaties zoals hotels en conferentiecentra.

Onze systemen kunnen inkomsten genereren in restaurants, bars en conferentieruimten: veelzijdigheid troef. Sparkling en still water toevoegen aan vergaderarrangementen is een eenvoudige, zeer efficiënte strategie om voor mooie inkomsten te zorgen.

PREMIUM KWALITEIT

Purezza is uiterst veelzijdig. Omdat onze oplossing inzetbaar is op nagenoeg elke locatie waar dranken worden geserveerd, zijn er voor ondernemingen ontelbare manieren om hiervan te profiteren.

VERMINDER UW IMPACT OP HET MILIEU

Purezza zorgt voor aanzienlijk minder kosten en elimineert de milieu-impact van dure wegwerpflessen. Bespaar tijd, geld en gedoe met de milieuvriendelijke Purezza-bottelsystemen ter plaatse. Purezza toevoegen aan een vergader- of drankenarrangement is een eenvoudige en efficiënte manier om spectaculaire winsten te realiseren.

HERBRUIKBARE PUREZZA-FLESSEN OP MAAT

Vervang onhandige en dure wegwerpflessen door mooie van merknaam voorziene, herbruikbare Purezza-flessen en pluk er de vruchten van. Zorg voor de ultieme premium waterervaring in restaurants met vers Purezza-water: van de kraan naar de tafel in een handomdraai. Met Purezza serveert u niet enkel het beste sparkling of still water, u maakt er ook fantastische cocktails, mocktails, huisgemaakte frisdranken of op smaak gebracht bruiswater mee.

PUREZZA, LOKAAL OF WERELDWIJD

DE KEUZE IS AAN U

Purezza Premium Water is onderdeel van de wereldwijde Waterlogic-bedrijvengroep. Of u nu zoekt naar een eenvoudige oplossing voor één of twee hotels, of u bent een internationale speler in de horeca: bij Purezza bent u aan het juiste adres.

Bespaar geld en tijd dankzij Purezza

Meer informatie

Waarom uw locatie Purezza nodig heeft