Het Purezza-verhaal

In Australië ontstond het idee om op een alternatieve manier drinkwater aan te bieden aan gasten in de horecasector.

Water van goede kwaliteit is altijd al een essentieel onderdeel geweest van een positieve culinaire ervaring, zowel klanten als voor horecazaken. Wateroplossingen aanbieden van de hoogste esthetische, functionele en smaakkwaliteit speelde dan ook een centrale rol bij deze visie en leidde uiteindelijk tot de oprichting van het merk.

Deze visie, gekoppeld aan de toenemende vraag van de consument, motiveerde Purezza om als eerste met een eenvoudig, eigentijds, heerlijk smakend alternatief te komen voor single-serve gebotteld water, door premium waterdispenseroplossingen te leveren waarmee horecazaken op hun eigen lokale waterleidingbron kunnen rekenen voor hun klanten. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën om verfrissend, on-demand sparkling of still water aan te bieden, koud of op kamertemperatuur geserveerd, dat gezonder en schoner is, betere waarde biedt en meer maatschappelijk verantwoord geproduceerd wordt vergeleken met traditionele methoden.

Veel horecaondernemingen blijven echter het traditionele single-serve gebotteld water serveren, wat duur, inefficiënt, schadelijk voor het milieu en niet in lijn met consumententrends is. Doordat consumenten in toenemende mate niet-duurzaam single-serve gebotteld water afwijzen, wordt het unieke concept van gezond vers getapt water in snel tempo het populaire alternatief en krijgt het consumentengedrag er een geheel andere vorm door.

Gedreven om nieuwe standaarden te zetten en onszelf uit te dagen om onze klanten en hun gasten innovatieve ervaringen te bieden, focussen we op voortdurende productinnovatie om heerlijk smakend still en sparkling water van hoge kwaliteit te drinkwater produceren. Dit wordt aangevuld met onze visie om een leidende rol te spelen binnen de beweging om wegwerpflessen uit de wereldwijde bevoorradingsketen van de horecasector te verwijderen.

De naam “Purezza” werd geïnspireerd door de traditie en waarden van kwaliteit en vakmanschap die de puurheid, eenvoud en raffinement van Italiaans design belichamen. Geïnspireerd en beïnvloed door dit Italiaanse erfgoed, omarmt het design van de tapkranen en de flessen waarin het water wordt geserveerd, deze elementen prachtig.

Sinds de oprichting in 2013 is Purezza succesvol gegroeid en wordt met trots bediend op duizenden locatie in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Australië.

Purezza

Het Purezza-concept

Purezza werd ontwikkeld om een eenvoudig, eigentijds, heerlijk smakend alternatief te bieden voor tafelwater en gebotteld water, door het leveren van premium waterdispenseroplossingen waarmee horecaondernemingen op hun eigen lokale waterleidingbron kunnen rekenen voor hun klanten. Purezza biedt niet enkel wateroplossingen van de hoogste esthetische, functionele en smaakkwaliteit, ook worden de nieuwste technologieën ingezet om ervoor te zorgen dat het geserveerde water gezonder en schoner is, betere waarde biedt en meer maatschappelijk verantwoord geproduceerd wordt in vergelijking met traditionele methoden.

Dit end-to-end systeem wordt exclusief aangeboden aan de horecasector waarbij het vers getapte water sparkling, still, op kamertemperatuur of gekoeld geserveerd kan worden in Purezza-designflessen.

Onze visie

Onze doelstelling is op wereldschaal de toonaangevende leverancier van innovatieve waterdispenseroplossingen voor de horeca te worden.

Onze missie

Premium, heerlijk smakend still en sparkling water leveren aan de horeca via producten van hoogwaardige kwaliteit en zo duurzaamheid en positieve klantervaringen bevorderen.

Purezza premium sparkling and still water bottles

ONS MOEDERBEDRIJF

Waterlogic werd opgericht in 1992 en was één van de eerste bedrijven die point-of-use (POU) waterdispensersystemen introduceerde in Europa. Het bedrijf is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van POU-waterzuivering via productdesign, kwaliteit, productie en toepassing van nieuwe technologieën.

Onderzoek & Ontwikkeling vervult een sleutelfunctie binnen de organisatie, waarbij geïnvesteerd wordt in de productie van innovatieve producten van hoge kwaliteit, aangevuld met baanbrekende technologie zoals Firewall.

Waterlogic beschikt over een uitgebreid en groeiend wereldwijd distributienetwerk dat zich uitstrekt over meer dan vijftig landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, Australië en Zuid-Afrika, en biedt dispensers aan voor werkplekken, ziekenhuizen, scholen, hotels en restaurants wereldwijd.

Waterlogic water cooler

Waarom uw locatie Purezza nodig heeft