WE HEBBEN EEN MISSIE

Een milieuvriendelijkere oplossing

Bij Purezza zijn we toegewijd aan het creëren van waarde op lange termijn voor onze klanten, via onze duurzame drinkwateroplossingen. Het Purezza-aanbod elimineert flessen voor eenmalig gebruik en vermindert de impact van transport en logistiek aanzienlijk, waardoor de negatieve impact van een locatie op het milieu wordt beperkt.

Purezza werkt samen met het toonaangevende internationale milieukeurmerk Green Key om duurzame water-supply chains in de horeca te promoten. Purezza doet dit aan de hand van oplossingen voor gefilterd kraanwater, om het gebruik van plastic flessen voor eenmalig gebruik te verminderen.

Green Key heeft haar hoofdkantoor in Kopenhagen en is actief in Europa, het Midden-Oosten, Australië, Afrika en sommige landen in Amerika.

PUREZZA PREMIUM DUURZAME WATEROPLOSSINGEN HEBBEN EEN POSITIEVE IMPACT OP UW WINST.

Meer informatie

Sinds onze oprichting heeft Purezza geholpen miljoenen plastic en glazen flessen voor eenmalig gebruik uit de toeleveringsketen van de horeca te verwijderen:

Het is ons doel om leider te zijn in een beweging die ervoor zorgt dat er jaarlijks wereldwijd 30 miljoen flessen voor eenmalig gebruik uit de horeca-supply chain gehaald worden, en we zijn goed op weg om dit doel te bereiken.

De horecasector stimuleert de verandering naar meer ethische en milieuvriendelijke oplossingen. Door duurzame praktijken op uw locatie te integreren, maakt u het verschil.


Sluit u aan bij de beweging!

Ja! Ik wil groen gaan