Wereldwijde aanwezigheid

Purezza Premium Water is onderdeel van de wereldwijde Waterlogic-bedrijvengroep. Of u nu zoekt naar een eenvoudige oplossing voor één of twee hotels, of u bent een internationale speler in de horeca: Bij Purezza bent u aan het juiste adres.

In de afgelopen zeven jaar is Purezza succesvol gegroeid en wordt het water met trots geserveerd op meer dan 6.000 locaties in dertien landen, verspreid over Noord-Amerika, Europa en Australië.

Naast onze directe markten strekt het Waterlogic-distributienetwerk zich uit over meer dan zestig markten wereldwijd waaronder het Chinese vasteland, Singapore, Hong Kong, Europa, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Dankzij onze distributiepartners kunnen we installatie, onderhoud en service leveren voor al onze producten op onze indirecte markten.

Naarmate we blijven groeien, zijn we vastbesloten om u een merk, product en dienstverlening te bieden die compromisloos is waarbij we positieve ervaringen cultiveren door onze huidige en potentiële klanten op een mondiaal en lokaal niveau te benaderen.

purezza distribution model world map

Waarom uw locatie Purezza nodig heeft

Bespaar geld en tijd dankzij Purezza

Meer informatie

We zijn sociaal