Restaurant Water

Heerlijk gekoeld en bruisend water uit eigen bron

Laat uw gasten genieten van gefilterd premium tafelwater door gebruik te maken van water uit uw eigen waterleidingbron. Bovendien is het een streekproduct en onbeperkt beschikbaar.

Gun de gasten in uw horecaonderneming water van Purezza-kwaliteit

Kosten besparen

Bespaar ruimte en kosten. Omdat het water uit uw eigen waterleidingbron komt, vermindert dat uw inkoopkosten aanzienlijk. U heeft een zeer lage inkoop en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over de inkoop en koelopslag van flessen voorverpakt water. De grootste kosten van voorverpakt water bestaan uit kosten voor marketing, transport en winst voor het bedrijf. Deze kosten kunt u wellicht beter besteden binnen uw onderneming.

Restaurant Water

Duurzaam handelen

Milieubewust ondernemen

Voorverpakt en ingekocht water is in uw onderneming niet meer nodig. Smakelijk en gezond water komt gewoon uit uw eigen waterleidingbron en reduceert hiermee de uitstoot van koolstofdioxide. U draagt bij aan een schonere wereld en uw gasten zullen uw verantwoordelijke beleid waarderen. Purezza is ook uitermate geschikt voor certificeringen als Green Key en Stichting EKO keurmerk Horeca.

Installatie en service

Onze experts leveren en installeren de apparatuur bij u op locatie en geven uw medewerkers een uitgebreide instructie. Ons eigen serviceteam komt regelmatig bij u langs om de apparatuur in topconditie te houden.

Eenvoudige installatie en service

Ontwerp glazen flessen

Design glazen flessen

Onze mooie design glazen flessen zijn verkrijgbaar in 350 en 750 ml, 100% herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig. Speciale korven voor de vaatwasmachine zijn beschikbaar voor een perfect onderhoud.