Restaurant Water

Restaurant Water uit Eigen Bron

Lokaal geproduceerd, afkomstig uit uw eigen leidingen, zodat u uw klanten onbeperkt premium koud en bruisend water kunt voorzetten, terwijl u op de inkoopkosten van water bespaart en uw ecologische voetafdruk vermindert.

Vraag meer informatie aan.

Bekijk ons Privacybeleid

Gun de gasten in uw restaurant water van Purezza-kwaliteit

Restaurant water van Purezza - het concept

Restaurants vanuit het hele land zijn op zoek naar de beste gekoeld water deal: een verscheidenheid aan plat en bruisend water voor de laagst mogelijke prijs. Bent u een van hen?

Purezza restaurant water is ontwikkeld als alternatief voor bronwater uit glazen flessen en geeft u hetzelfde heerlijke platte of bruisende water, met daar bovenop nog vele andere voordelen: onbeperkt water tegen een vaste prijs, kostenbesparing, ruimtebesparing, vermindering van uw ecologische voetafdruk en een waanzinnige uitgangspositie om u te onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten.

Vaste prijs en kostenbesparing

Purezza restaurant water is een waterdispenser systeem dat is aangesloten op de bestaande watertoevoer. Het filtert het water dat u toch al in huis heeft en verandert het in heerlijk koud still of bruisend water voor uw klanten. Het belangrijkste voordeel? U betaalt niet alleen het hele jaar door een vaste lage prijs, ongeacht hoeveel water u uw klanten aanbiedt, u hoeft daarnaast niet dubbel te betalen voor een bron die u al heeft. Zo bespaart u direct op de kosten die u normaal gesproken kwijt zou zijn aan de merknaam van het water, de levering en het afval van water uit glazen flessen.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Neem contact met ons op!

Restaurant water van Purezza

Restaurant water van Purezza 2

Ruimtebesparing

Voor veel restaurants is het een dagelijkse strijd: zo min mogelijk spullen om optimaal te kunnen profiteren van de ruimte om klanten te kunnen verwelkomen. Een grote voorraad voorverpakte dranken helpt daar niet echt bij. Vooral wanneer u ook de kratten en losse lege flessen moet opslaan totdat ze worden gerecycled of opgehaald. Met Purezza restaurant water, kunt u de hoeveelheid losse rommel in uw restaurant aanzienlijk verminderen. Purezza is een eenvoudig te installeren systeem dat bestaat uit een filter- en koeleenheid onder uw bar of in een kastje en een modern uitziende tapkraan op de bar. Denk eens aan de ruimte die u kunt besparen als u al die flessen water niet meer op voorraad hoeft te hebben!

Vermindering van de ecologische voetafdruk

In de afgelopen vijftig jaar zijn we ons als maatschappij meer en meer bewust van het effect dat we met z'n allen hebben op de planeet en hoe dit, op de lange termijn, vreselijke gevolgen kan hebben voor de mens. De meeste restaurants en bedrijven merken dat klanten tegenwoordig steeds meer verwachtingen hebben als het gaat om het milieu en andere ethische zaken. Purezza water wordt op locatie door u geproduceerd. U krijgt er van ons exclusieve glazen Purezza flessen bij om het water op een restaurant waardige manier aan uw klanten aan te bieden. Zo helpt Purezza u om uw steentje bij te dragen aan een meer leefbare planeet, en om te voldoen aan de steeds hogere verwachtingen van uw klanten op het gebied van duurzaamheid. U vermindert de hoeveelheid plastic afval en CO2-uitstoot die inherent zijn aan het produceren van mineraalwater. Geen overbodige productie meer van plastic en het bijbehorende afval, geen vervuilend vervoer meer als gevolg van de levering van water of het ophalen van lege glazen flessen. Maak uw restaurant duurzamer met Purezza water.

Wilt u weten hoe Purezza u kan helpen om uw ecologische voetafdruk te verlagen? Neem contact met ons op!

Restaurant water van Purezza 3

Eeterij De Verbeelding

“Wij waren direct enthousiast na de uitleg over het Purezza concept. Niet alleen krijgen onze gasten nu nog zuiverder water, is de uitstraling prachtig en onderscheidend maar zetten we ook een goede stap richting duurzaam ondernemen”

Carlin Damen, Eeterij De Verbeelding

De Purezza overeenkomst

Purezza restaurant water is meer dan alleen een product, het is een service. Wanneer u Purezza klant wordt, geniet u van vele zakelijke voordelen:

  • Selectie van premium glazen flessen van 350 ml. en 750 ml.
  • Volledig verzorgde gebruikstraining voor u en uw team
  • Begeleiding om uw personeel te leren hoe zij het beste Purezza restaurant water kunnen verkopen
  • Regelmatig onderhoud gedurende de gehele looptijd van uw contract
  • Volledig bereikbare klantenservice en technici

Vraag meer informatie aan.

+31(0)88 165 3000

Bekijk ons Privacybeleid