Restaurant Water

Aquafox systeem

Bespaar gemiddeld 20.000
liter schoon drinkwater per
maand met het Aquafox
systeem.

Direct water besparen met uw eigen Aquafox systeem

Het Aquafox Systeem

AquaFox is een waterbesparend systeem dat naast de waterkraan wordt geplaatst. De waterkraan kan dicht worden gedraaid. Door middel van sensoren die het aantal gespoelde glazen meten wordt er automatisch vers water en de juiste dosis zeep toegevoegd. Hiermee bespaart u gemiddeld 20.000 liter water per maand. Door de combinatie met de speciale SUN bierglasreiniger worden de glazen schitterend schoon. Doordat de AquaFox volledig automatisch werkt, kunt u zich volledig richten op de gasten. Het systeem is tevens leverbaar voor een dubbele spoelbak waarbij ook de waterbak synchroon wordt ververst. AquaFox is tevens partner van Purezza voor het aanbieden van intelligente spoelsystemen voor perfect schone glazen.

Duurzaam handelen

Schitterend schone glazen

Het is vaak niet duidelijk wanneer een glas schoon is. Kenmerkende eigenschappen die slecht gespoelde glazen hebben zijn lipstick afdrukken, vettige glasranden, ‘doodslaand’ schuim op bier en een bijsmaak aan het drankje. Het AquaFox systeem waarborgt de kwaliteit van het spoelwater en daarmee het glaswerk. AquaFox werkt in combinatie met SUN professional bierglasreiniger. De zeep laat weinig resten na en geeft een mooie glans aan de glazen. Hierdoor krijgt het getapte bier een betere schuimkraag die langer blijft staan. Wanneer er enkele dagen met het AquaFox systeem wordt gewerkt zijn de glazen goed schoon en dat is direct te zien aan de glans.

Waterbesparing

Het waterverbruik is eenvoudig te meten door een glas onder de kraan te houden en de tijd bij te houden. Het AquaFox systeem bespaart gemiddeld 20 m3 (20.000 liter) per maand per spoelbak (afhankelijk van de openingstijden). De waterprijs in Nederland verschilt per gemeente, u betaalt niet alleen voor de inkoop van het water maar ook de afvoer (milieuheffing en rioleringskosten). Gemiddeld wordt er in Nederland ongeveer € 2,50 per m3 (1000 liter) betaald. Door een AquaFox systeem te gebruiken krijgt u perfect schone glazen en bespaart u gemiddeld € 50,- per maand.

Eenvoudige installatie en service

AquaFox, staat bij u de kraan nog open?

Genieten van een lekker biertje kan alleen wanneer dit wordt geschonken in een schoon glas. AquaFox zorgt voor dit schone glas en voor het milieu. Het unieke reguleringssysteem houdt de water-zeepverhouding in de spoelbak optimaal. Op basis van het aantal gespoelde glazen voegt AquaFox zeep en vers water toe. Dit continue proces houdt bacteriegroei tegen en garandeert een schoon glas.